Друго си е професор да го твърди: Коронавирусът е чисто биологично оръжие!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това, че КОВИД-19 е лабораторно създаден и не случайно насочен най-вече да поразява и убива възрастното население на планетата обикновените хора го отдавна подозират. Странни са и бързите и непрестанни мутации на този вирус. Но когато хората по форумите изказват такова мнение, винаги се намира кой да ги подиграе, в това число и мастити личности.

Изразът “теория на конспирациите” стана

 

синоним на кръгъл идиот.

А истината е, че от как свят светува, винаги е имало конспирации – и глобални, и локални. Иначе защо ще са им на държавите секретните служби, защо ще плащат солидни пари на разузнавачи, иначе казано шпиони?

“Много са мистериите около тази зараза.

За мен коронавирусът си е чисто биологично оръжие”. Това твърди без страх от подигравки кардиологът професор Младен Григоров, в ефира на националното радио. Той подозира, че като резултат от икономическите последици от тази пандемия доста хора ще станат милиардери. Така ще бъде, така е било, коментира професорът.
Много притеснително според професора е понижаването на възрастта на заразените и починалите.

 

 

Освен върху мнението на този медицински експерт, си струва да прочетете и мнението на читател от форумите с ник ray, защото има много логика и провокация да се замислим за някои неща, които са пред очите ни, но не осъзнаваме, че са свързани:
“Начело на МВФ и Световната банка, на фармацевтичните и петролни гиганти, на медиите и банките, на всеки печеливш бизнес, стоят и го притежават едни и същи хора. Ясно е какви са. Каква конспирация, това са проверени факти. А ако човек познава и Библията, нещата стават кристално ясни. А, че Covid19 е биологично оръжие, каза го още през пролетта Люк Монтание. Безспорен авторитет (бел. ред.: световно признат вирусолог, носител на Нобелова награда). Общопрактикуващ лекар ми каза още през юли за тази 2- ра вълна. Думите му бяха, че ще пуснат истинския, боен вирус, че ще има висока смъртност, че

хората ще са в паника и сами ще се молят за ваксина.

Попитах го откъде има тази информация. Каза: “ще видиш”. Май се сбъдва. Интересно е мълчанието на Путин. Но, че има заговор срещу човечеството, спор няма”.

Четете. Наблюдавайте. Мислете. И се пазете доколкото това е възможно.

източник: https://paralel42.com/5381/coronavirus/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар