Дружбенци скочиха в защита на кметицата на „Младост“ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дружбенци скочиха в защита на кметицата на „Младост“

Обществен съвет на жк Дружба 2

Драмата около столичния квартал “Младост” става още по-сериозна. След като по-рано днес инициативният комитет “За Зелен Младост” пусна отворено писмо, в което обвини кметицата Десислава Иванчева, че не изпълнява поетите ангажименти, в името на които е била издигната кандидатурата й, сега пък от “Дружба” я защитиха. От сдружението “Обществен съвет на жк “Дружба 2” обявиха, че авторите на писмото са малка част от хората и това, което обявяват, далеч не се отнася за всички.

Неизвестни граждани от столичния район “Младост” пуснаха писмо до медиите, че си били сваляли доверието си от кмета Десислава Иванчева. Не може шепа хора да говорят от името на цял квартал, и то без никой да им е дал право за това. Десислава Иванчева работи за обществени, а не за частни интереси и това вероятно пречи на някого. Иванчева може да разчита на пълна подкрепа от страна на гражданите и то не само в район “Младост”, но и на тези от “Дружба”, се казва в разпространеното от дружбенци писмо.

Десислава Иванчева трябва да продължи да работи за гражданите, за истинските и достойни граждани, а не за шепата анонимници, които се опитват да правят интриги. Утре 14-ти юни от 19.00 часа по време на протеста за затворения път между “Дружба” 2 и “Дружба” 1 ще бъде направена и акция в защита на Десислава Иванчева. Дружбенци ще запишат видеа с послания за подкрепа на кмета на район “Младост”, заяви д-р Николай Георгиев от Обществения съвет на “Дружба” 2, казват още от Обществения съвет.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар