Терзиев Борис Бонев

ДС Васил Терзиев – авантюрист, шарлатанин и измамник, като Киро и Христо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кандидати за кметове и партийни “лидери” изпаднаха в тежко шизофренно състояние.

Картината около предстоящите избори е толкова жалка, че оставя нормалните хора, които все още си позволяват да мислят самостоятелно, в ступор. Борисов обикаля страната и “агитира”, като громи некадърността и политическата немощ на “партньорите си”, за които гласува заедно с парламентарната си група в НС.

Лицемерието и инфантилизма, което наблюдаваме у кандидатите на НЕкоалицията, оставя мнозина буквално на ръба на безречието.

Днес предстои “дебат” между правителствените кандидати за кметове на София – Хекимян на Борисов и кирчовия Васко. Те двамата ще си дебатират, без “външни” лица.

Пълна пародия и имитация на изборна надпревара!

Бойковият Тони, който още не е разбрал, че е кандидат за кмет на столицата, а не “трол”, скрит в нюзрума на една частна национална телевизия, която “безпристрастно” е отразявала новините под неговото вещо ръководство години наред, ще се изпрви “срещу” Терзиев – кандидата на случайника Петков, който бил “взел сделката”, както самият Кирчо обясни в програмният запис, който всички чухме.

Въпросният Терзиев, в типично кирчовски шизофренен стил, обикаля напред-назад и обяснява как щял да се бори срещу “модела ГЕРБ” в София. Този човек явно все още не си дава сметка, че е кандидат на партията мандатоносител, която в продължение на почти три години призоваваше да се гласува за нея, защото щяла, забележете, да “разгради” въпросния модел на управление и никога, ама абсолютно никога няма да допусне Борисов да се върне обратно във властта.

Естествено всичко това се оказа фарс и шарлатания – Борисов се върна на бял кон, изпран от същите тези “борци” срещу него. Това обаче не пречи на кандидата на Кирчо и Христо Иванов да опитва да ни пробута същите клишета и да се представя за “поборник”, който щял да разгражда модела ГЕРБ.

Това е цинизъм и просташко, недодялано лицемерие, а кулминацията, ако Терзиев стане кмет на София, ще бъде ИЗПИРАНЕ НА ФАНДЪКОВА по почина, по който издигналите го кирчовци изпраха Бойко.

Откъде накъде Терзиев проповядва как щял да се бори с модел, в който се вляха и размиха тези, които го издигат? Този човек може само и единствено да надгражда това и нищо повече! Той е кандидатът на Кирил Петков и Христо Иванов – авантюристи, политически шарлатани и класически измамници, а Терзиев няма как де е нещо по-различно.

Той е коалиционен партньор, или по-скоро част от групата виночерпци на Бойко и Делян и не може с никого и нищо да се БОРИ, а само и единствено да ОБСЛУЖИ.

Страхил Ангелов


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар