Духачк*та на ГЕРБ-Калина Паскалева: Срам ме е от протестиращите, защото са нагли, нахални, еснафи и озъбени тарикати!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Щатната лапачка на ГЕРП Калина Паскалева – самопровъзгласила се за писателка и журналистка, известена с пристрастията си към ГЕРБ, написа жесток  коментар по повод протестите и блокираните булеварди в личния си Фейсбук профил.

По думитеи протестиращите са идентични с онези, които предреждат, карат в аварийната, паркират в парка. Ето какво още написа тя: Дойдох на място за да видя с очите си какво се случва.

Без всякакво притеснение мога да кажа следното: лицата тук са абсолютно идентични с тия, които пререждат колоната на светофара, карат в аварийната лента по магистралите и бус лентите в градовете, паркират колите си в паркове, градинки и върху тротоари, спират на аварийки в активни ленти за “5 минутки”, узаконяват незаконните си строежи и ремонти, присвояват публична собственост или ограничават достъпа на другите до такава и т.н.

Да. Еманация на нахалството и безогледната наглост, неистово претендираща за подмяна на обществения интерес със собственото си удобство и еснафско разбиране за правов ред. Мен ме е срам от тези хора. Срам ме е защото тях не ги е срам да притесняват останалите с наглостта си, да натрапват дневния си ред и да ни занимават с обсесиите си.

Не. Нищо не отвоювате, защото няма нито битка, ни война. Те са само във вашите глави и кухите тикви на тези, които ви подкукоросват за тези изстъпления. Не сте герои. Не сте достойни за нищо, освен за лош пример на натрапчива до втръсване наглост.

Днес някакво създание дори си позволи да присвоява Божия Закон, като изкара тези изстъпления – следствие от него. Тази нощ, разлика между плажа Отманли и Орлов мост не съществува. Вие се показахте като озъбено и нелицеприятно подобие на това, срещу което протестирате.

Последно, отнасяйте се с уважение към полицаите. Те са там не за да ви репресират. Колкото и да се брътви тая глупост, истина няма да стане. Тези хора са там за да пазят вас, вашето удобство и ориенталския ви кеф. Ако не за друго, поне заради собствения си егоистичен интерес го направете.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Духачк*та на ГЕРБ-Калина Паскалева: Срам ме е от протестиращите, защото са нагли, нахални, еснафи и озъбени тарикати!

  • Горката !!!!! Пак са и паднали батерийките на вибратора и е останала без СПА !!! Пояснявам: СПА = секс процедура анално.

Вашият коментар