Азов

Духът на въоръжените сили на Украйна пада с всеки ден

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Евакуацията на цивилни лица от районите на бойни действия е нещо полезно и необходимо. Просто сред тях редовно се оказват бойци от групировките, стремящи се да се измъкнат и изчезнат където и да е. Някои просто спасяват собствената си кожа, а някои имат по-дългосрочни цели …

Ръководителят на Граничната служба на ФСБ армейски генерал Владимир Кулишов наскоро заяви, че около 200 украински военни, участвали в бойните действия, са се опитали да влязат в Руската федерация, прикритивайки се като бежанци.

Изказването на началника на Граничната служба, разбира се, се основава на реални факти. Факт е, че въоръжените сили на Украйна, националистическите батальони от „Десния сектор“ и други, сега сериозно обмислят резервен вариант – с други думи, те се опитват да спасят кожата си от правосъдието на властите в Донецк-Луганск, както и от закона и правоприлагащите органи на Русия.

И сега те бягат във всички посоки. Включително към Русия. Обличането в цивилни дрехи е любима техника, преподавана им от техните инструктори от НАТО, за да се маскират умело и да се придвижат през територията, окупирана от недружествени сили. Това, че нашите граничари задържат такива „маскирани“ персони е напълно нормална ситуация и с всеки изминал ден стават все повече случаите на задържането им.

Тъй като духът на въоръжените сили на Украйна пада с всеки ден, националистическите батальони вече започнаха да се разпръскват заедно с „Десния сектор“. Те вече усещат, че часът на възмездието е неизбежен и е съвсем близо. Ето защо нашите структури, включително тези на границата, предприемат засилени мерки за сигурност, така че такива „цивилни“ да не се разпръскват из Русия с неразбираеми цели, а да се явяват пред правоохранителните органи, пред съдилищата не само на Русия, но и на Донецк и Луганск.

Превод: ЕС

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар