Дъжд, а в Бургас улиците се мият. Клипчето е заснето днес от Бисер Русимов, който се е натъкнал на странната гледка в к/с „Меден рудник“. „Докато едни се борят с водната криза, в известния ж/к „Меден Рудник“ се борят срещу замърсяването дори и по време на дъжд“, коментира Русимов.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Защо са ни военни самолети, с които да убиваме, а нямаме медицински хеликоптери, с които да спасяваме животи?
Днес е поредното невъобразимо ясно доказателство за безумната ситуация в България, породена от глупостта и наглостта на управляващата политическа класа. Защото днес се случи поредната тежка катастрофа, която има нужда от медицински хеликоптер, за да бъдат спасени човешки животи. Но такъв хеликоптер – няма. Всъщност има за ключицата на Цвета Караянчева, но той не е медицински хеликоптер. А и Цвета Караянчева не е обикновен човек.
Тя е ПКП. А ПКП е титла, която заслужава помощта на хеликоптер по принцип. За сравнение, само нашата съседка Румъния има 14 медицински хеликоптера. Дори Северна Македония има два медицински хеликоптера. А ние нямаме нито един.
Добре бе, хора, няма ли да се събудите? Защо избираме политици, които не само харчат нашите пари, а са корумпирани и крадат европейски пари и всякакви пари, а не правят най-важното? Не се грижат за нашия живот, какъвто е техният основен ангажимент по презумпция.
Автор: Слави Трифонов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар