Дъното! Симеонов призна в ефир, че работи в синхрон с Цеките срещу Божков!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На въпрос дали има синхрон на действията на Валери Симеонов във връзка със сигнал на EFBET срещу Васил Божков, Валери Симеонов по Нова тв отговори така: „Има синхрон. Изчаквах момента и след като излязоха информации /б.р. на EFBET срещу фирма на Васил Божков и Агенцията по хазарта/ аз използвах и внесох законопроекта си хазарта. Чаках си спокойно звездния момент да внеса проектозакона“

ПЪЛНОТО ДЪНО! Симеонов призна в ефир, че работи в синхрон с Цеките срещу Божков!

Валери Симеонов бил загрижен за здравето на нацията. Никой не попита Валери Симеонов къде цъфти хазарта и дали той не цъфти там, където цари мизерия. Никой не попита Валери Симеонов след като е загрижен за здравето на нацията, какво направи той за повишаване на доходите на населението. Комисията по хазарта била закупена. И сега като стане национализиран хазарта, същата тая комисия, нали се сещате, как няма да бъде закупена? И тоя, който ще оглави държавния хазарт изобщо няма да е закупен, а? Особено когато принципал ще му е КРАЛев и Борисов, а? Впрочем, вчера при Цветанка Ризова със селяшка хитра усмивка Валери Симеонов изрече, че след като одържавят хазарта, „и медиите щели да бъдат доволни“, а Ризова хилейки се и флиртувайки със Симеонов подскочи: „Ами да, човек не знае какво печели, когато губи“. Т.е. ще ви нахраним правилните журналя, не бойте се, рече метафорично Симеонов. Впрочем, спец.прокуратурата така и никога няма да влезе в министерството на КРАЛев за да види що НАХРАНВАНЕ тече. Защото те са „правилни“. А някой спомня ли си, че Валери Симеонов отдавна трябваше да излезе от политиката заради арогантността си? Очевидно не. Колкото повече зулуми прави, толкова повече се прави на Фактор. Ега ти държавата управлявана от Борисов и Симеонов.

АФЕРА


„Винаги, като се появи някаква тема в обществено-политическия живот и започват някакви конспиративни теории. В средата на 2018 г внесох аналогичен проект за промени в Закона за хазарта. Този вариант, който сега внасям, е доста по-обхватен и полезен за държавата. Става дума за едни стотици милиони, които отиват в частни ръце. В това няма лошо, но има укрити такси от държавата, и то с престъпното съдействие на Комисията по хазарта”.

Валери Симеонов: Хазартът е бил нещо като запазена територия за огромните динозаври

Това заяви лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов в студиото на предаването „Здравей, България” по Нова телевизия.

Хазартът е бил нещо като запазена територия за огромните динозаври, смята той.

Вчера парламентарната комисия по бюджет и финанси прие на първо четене законопроекта на Симеонов и група народни представители за промени в Закона за хазарта. Те влязоха като извънредна точка в бюджетната комисия. Предложението беше одобрено от 11 депутати от редиците на ГЕРБ и „Обединени патриоти”. Шестима се въздържаха, сред които депутати на БСП и ДПС. Никой не гласува „против” това лотарийните игри вече да са само държавни, реално нямаше и дебат по темата.

„Работата на един политик, с моите възможности, е да прецени кога един законопроект може да мине. За мен беше добре дошла информацията по отношение на злоупотребите за невнесените над 260 млн. лв. Чаках удобният момент да внеса тези промени”, каза още Валери Симеонов.

Според него е изключено да се появи трети играч. „Аз ще съм човекът, който няма да го позволи“, подчерта Симеонов.

По думите му Комисията по хазарта е била купена. „Тя си е затваряла очите за поредица от престъпления. Със сега действащия закон, например, е забранено да има хазартни зали и всякакви други игри на хазарта в радиус не по-малък от 300 метра от училища и детски градини. До 32-ра гимназия, през 10 метра до него има и казино, и бинго. Това е направено нарочно, защото там има деца и младежи”, смята Симеонов.

„Не се контролира и продажбата на лица до 18 г. Те са прехвърлили дейността на дистрибутори, които не следят за възрастта. И деца си купуват талончета”, посочи още той.

„Никое управление не е съвършено. За мен обаче беше показателната твърдата позиция и ясната подкрепата на ГЕРБ и на министър-председателя за моя законопроект. Това означава, че чадър няма. Може би просто аз съм този, които е отворил похлупака на гърнето”, категоричен бе Валери Симеонов.

Той коментира, че Световната здравна организация определя хазарта като болест. „Не можем да го забраним изцяло, защото това би означавало да отворим вратата за черния хазарт”, каза Симеонов и допълни: „Хазарт е имало винаги, дори по времето на социализма. Хазартно зависимите хора трябва да има къде да играят, но трябва и да бъдат някак контролирани“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар