Държавата на Борисов: Държава за смях! Държава пародия! Държава на мафията!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

До този извод стигат повечето българи, станали свидетели на поредния евтин трилър, спретнат от полиция, армия и какви ли не още служби във връзка с наглото и жестоко убийство, разтърсило страната в първия ден на 2018 г.

Шест дни държавната машина разиграваше невероятен театър. Потрошиха се стотици хиляди левове на данъкоплатеца, за да се опитат накрая елементарно да ни направят на идиоти, на канарчета.

Няколко дни полиция, жандармерия и армия имитираха дейност, за да дадат възможност да се заметат следите на истинските убийци. Осигуриха им дори хеликоптер, който да наглежда да не би нещо да се обърка. Няколко дни подхвърляха на жадните за новини медии противоречаща си и фалшива информация.

Четири дни полицията не можа да открие в една шепа село с 90 процента изоставени къщи нароченият за убиец Росен Ангелов. Как са ги претърсвали тия къщи …. нямаме си на идея. Явно са имитирали или не са търсили…. Защо ли? Защото най-вероятно Ангелов отдавна е бил „самоубит“, за да може в неделя държавната машина да рапортува, че случаят е приключил.

Да, ама не. Случаят не е приключил, защото изникват много и все логични въпроси, защото всичко в този случай вони до небесата.

Едва ли ще научим строго пазената от властта истина за това жестоко убийство, оставило след себе си седем трупа и много въпросителни, но разбрахме, че живеем в държава на мафията, в държава за смях, държава пародия!

източник: news-bulgaria.info

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар