Държавата на ГЕРБ: Клане в София, разстрел в Пловдив, взрив в „Пирогов“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вчерашният ден е показателен за това в което за десет години Бойко Борисов и Герб превърнаха България.

Клане в София, разстрел в Пловдив, взрив в „Пирогов“ – пет жертви! Това не е сюжет на филм на някоя холивудска продукция, това е реалността в България.

Колкото и да не ни се вярва обаче, за пореден път няма да има оставки, ще има само безмислени обяснения как трябвало да си свършат работата органите на държавата, как трябвало да има в парковете повече камери, как в „Пирогов“ техниката била перфектна, ама всичко било лошо стечение на обстоятелствата. И тук е време всички да си зададем само един въпрос, кое ни гарантира сигурният живот в България, законите, правителството или органите им.

След като хора вече умират от взривове в болница – кое ни го гарантира? Нищо естествено, дори координационният център на НАТО във Варна няма да ни го гарантира, защото това вече не е държава. Това е територията на бандита Бойко Борисов, за който човешкият живот няма никакъв смисъл.

Безхаберие, арогантност, наглост, корупция това е България днес, това е всичко от което бягат българите зад граница и не си помислят вече да се завръщат…

Защото по-добре зад граница, отколкото на оня свят…

източник: https://www.xaknews.com/2019/11/27/%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b2-%d1%81%d0%be%d1%84%d0%b8%d1%8f-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bb-%d0%b2-%d0%bf%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b4%d0%b8%d0%b2-%d0%b2%d0%b7%d1%80%d0%b8%d0%b2/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Държавата на ГЕРБ: Клане в София, разстрел в Пловдив, взрив в „Пирогов“

Вашият коментар