Държавата на Пеевски процъвтява.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Държавата на Пеевски процъвтява.

Ширнали са се магистрали като бабини черги, а заводите никнат като в Съветския съюз през 30-те години, когато чичко Сталин е плащал със злато на американски инженери да ги строят. Правителството на Пеевски е стабилно, а справедливостта е гарантирана, както никога не е било. Върховенството на закона у нас е трансформирано в Закон на Пеевски и изборът на Иван Гешев за главен прокурор е най-голямото доказателство за това.

Народът благоденства, ходи на почивки в Гърция, слага туршии и компоти не защото не може да си купи, а защото държи на домашното. Вече никой не напуска страната, освен по биологични причини, – а заблудените, тръгнали по чужбина се тълпят вече на „Хийтроу“, „Джон Ф. Кенеди“, „Орли“  и пр. напирайки да хванат първия самолет за родината, за да се включат в строителството на бъдещето. Това постигна Пеевски като министър-председател, главен прокурор, президент, министър на вътрешните работи, на финансите, на икономиката, енергетиката, младежта и спорта, на земеделието, на здравеопазването, на отбраната, директор на ББР, на БНБ, на ДАНС, шеф на КПКОНПИ и НАП, на Комисията по хазарта, КЗК, гендиректор на БНТ и БНР в сянка. В сянка, недраги българи. А представяте ли си ако беше на слънце? И трябва да бъде. Вече е доказал, че може да ръководи народ и държава еднакво добре и от Дубай, и от х-л „Берлин“. Каквото е казал все е станало. Каквото е помислил или сънувал – също е станало.

 

Как е постигнал всичко това този все още млад човек? С гениалност! Г-н Делян Славчев Пеевски е истински гений, който успя с чужди пари (от КТБ, например но не само) да си осигури подходящите хора за магистрати, министри, шефове на служби – тайни и явни, за контролни органи, медии и пр. Специално внимание отдели на медиите и разпространението на печатни издания – за тях откри специални хора – които се извъртат със скоростта на светлината и са виртуози в онези свирки, за които всеки си мисли…

 

Според Уикипедия Гений в римската митология е дух-покровител на мъжете. Съпътства всеки мъж от раждането до смъртта му. Геният се смятал за олицетворение на мъжката сила, вътрешните сили и способности на мъжа. Гении-покровители освен хората, имали и градовете, местностите, войските. Геният бил изобразяван като змия или младеж с рог на изобилието.

 

Точно това е наш Делян – покровител/повелител на цяла държава с рог на изобилието в ръка. Повелителството за нас, а рогът на изобилието за него. Честна сделка, ще се съгласите. Защото какво по-голямо щастие от това именно Пеевски да ни е покровител?

 

Привилегията да си човек от кръга на Пеевски вече е достъпна за всеки българин, защото сме обитатели на държавата на Пеевски. Отгледахме го: поливаме го, храним го, подмиваме го, подсушаваме го, облекчаваме го, гъделичкаме го, когато е сърдит, глезим го, забавляваме го. Толкова ни е скъп, че плащаме от джоба си го охранява цяла рота от НСО.

 

Е, има все още хора, които не оценяват гения на Пеевски. На тях им предстои среща с аргументите на вече главния прокурор Гешев. Иванчева, Петрова, свидетели по „КТБ“, бизнесмени, медии и журналисти вече се срещнаха

 

Няма нищо по-съмнително от гения и по-сигурно от бездарността. Това може малко да ви обърка… Затова мислете.

 

Борис Петков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар