герб гробище

Държавата се е разпаднала пред очите на всички. Пука ли ни?

България, Николай Марков
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Агайн е бушон. Такива като нея има във всяко министерство, агенция, община и прочее.

Всяка престъпна система ползва низ от подставени лица, които да прекъснат ако се наложи линията към реалните извършители и поръчители на престъпно деяние.

Дали е финансово престъпление или криминално – няма никакво значение.

Самият Борисов е също бушон. Незначителна фигура, която дръзна да се еманципира.

Няма качества за еманципиране и разчита на производни на болни амбиции, но това е нивото. Въпреки всичко, свалянето му от власт е възможен и сигурен резонанс за Системата.

Неговото отстраняване от политическата власт е крайно необходимо. Не заради лични, политически или други амбиции на този или онзи. Причината за тази спешност е неделима част от националната сигурност на държавата.

Режим на крайна необходимост.

Държавата се разпада пред очите на всички, както се разпадат скапаните нови магистрали. През некачествено и дори опасно строителство бяха ограбени милиарди от еврофондове и от джобовете ни. Банковата и застрахователна системи се разпадат. Прокуратурата и съда са извън строя. Болниците се разпадат. Системата за национална сигурност е в пълен колапс. Причините за всичко това за обективни. Имат напълно престъпен характер и невъзможност да бъдат решени с политическа воля. Това са факти. Всичко останало са приказки за наивници…

Николай Марков, Фейсбук


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар