НАП

Държавата се тресе, а НАП и агенция „Митници“ пируват в зала срещу 100 бона наем

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Невидимият дрон на АФЕРА, управляван от блестящия ни столичен репортер Ники, закова как докато държавата се тресе, докато погроми се леят по столичните улици, докато финансовият министър Асен Василев предлага безумен бюджет, докато Агенция „Митници“ лапа с чували от контрабанда, и докато ни управлява пълния идиотизъм, наречен Сглобка, НАП и Агенция „Митници“ тази вечер са си спретнали пищен и разпищолен банкет.

Пиршеството се провежда в Ивент център в МОЛ „Парадайз“ в столицата, засече АФЕРА. На банкета са и шефът на НАП, аверът на Асен Василев – Румен Спецов, както и шефа на Агенция Митници – Павел Тонев.

В залата на Ивент център на третия етаж в МОЛ Парадайз не се допускат външни лица, но невидимия дрон на АФЕРА успя да се промъкне набързо и да изжужи в парвенюшката суматоха.

Най- смешното и жалкото бе, че и в кенефа на монтиран екран бе изтиписан огромен надпис „Нациоанална Агенция по приходите“. Пикаеш и викаш: Ура! Да живей НАП, да живеят Митниците, че пием на аванта!

Миналата година от Агенция Митници са имали намерение да проведат в същата зала на Ивент център мероприятие, но са се отказали, тъй като поискания наем е бил от … 100 000 лева, разузна АФЕРА.

Сто бона обаче очевидно хич не бригат настоящите шефове на НАП и Агенция Митници, ако изобщо са платили наем или услужливо срещу чадърче някой им го е опростил, или подобаващо намалил.

Пир по време на пълна катастрофа в държавата. Ашколсун!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар