Държавата се управлява от бандити и ченгета

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Държавата се управлява от бандити и ченгета. Тук там някой протестира водени от някой, който на правителството проституира. Кървави павета – бият ни ченгета.

Един ти вика „да се възродим“, а друг „да се подлютим“. И докато народът се бунтува мафията си царува. Да се изправим, но срещу кого като то трябва да се смени цяло едно поколение за дойде Възрождение. Кървави павета и като гледам днешните хлапета поколението се смени, но нас няма да има кой да ни смени. Харчат се пари за кораби и самолети, за дронове, а хората живеят като скотове.

Внасяме боклукът на света, а такса смет прибира само премиера всеки ден с нова постановка, всеки ден е нова на премиера . И така ден след ден в страната се тресе, но имаме устойчив растеж Бойко ще рече.

Гербераси от алчност подивели, патриоти някак онемели, опозицията в раздори само мутри в министерските коридори. Синьо елече Борисов облече после разбрахме, че бе с розов хастар. Викате в ДАНС да се самоубиеш, а хората не вярвали на системата. И така в тази държава властта се сменя само с кръв по паветата.

Така си дойде Демокрацията – млада и наивна, но сега обаче наивници няма, а младите са в чужбина. И така скоро ще има кръв по паветата, но кръвта с кръв не се измива, а и властта без бой не си отива. И така не може да се продължава, ако искаме да има държава.

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар