Кирил Петков

ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ: Организатор->Посолството на САЩ в България

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ:

* Организатор: Посолството на САЩ в България

 

* Изпълнители: Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Бледата Спирохета Денков, Лена Бориславова, Христо Бойкикев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Мария Неделчева-Габриел, Десислава Атанасова, Томислав Дончев и цялата останала глобалистка измет от ПП, ДБ и ГЕРБ.

* Допълнителна парламентарна подкрепа за преврата: ДПС, стимулирани от посолството на САЩ.

* Задкулисни машинации в полза на преврата: US-агентът Румен Радев – президент на Републиката, извел по US-поръчение ПП на политическата сцена, подпомогнал с „ала-бала“ влизането им в НС и връчил им втория мандат, без да използва всички законови лостове, за да осуети преврата, след като стана ясно, че ПП и ДБ са фалшифицирали изборния вот на българските граждани и не са „втора парламентарна сила“.

* Бездействие в услуга на преврата: Иван Гешев – главен прокурор на Републиката, осигурил чадър на превратаджиите с мълчанието и отказа си да изиска незабавно задържането им след категоричното становище на шефовете на службите пред НС, че признанията на ПП в записите, представляват държавна измяна.

* Дипломатическа подкрепа за преврата: ЕС и САЩ

* Въоръжено обезпечаване на преврата: НАТО и САЩ

* Подкрепа на преврата от страна на агентурните сили у нас: Активистите на над 1200 НПО-та на Сорос у нас и лумпените -клиенти на олигархията.

* Неволен съучастник в преврата: Българският народ с патологичното си равнодушие. Мълчанието на агнетата е знак за съгласие с касапите. Обречената жертва в този адски заговор са етническите българи. Те подлежат на изтребление. Но продължават да немеят.

Действащите лица в тоя кратък списък са известни на всички. Съставих го само за хрониката. Пускам го да се носи във времето, както корабокрушенецът хвърля бутилка в океана. Някога, някъде – в друга епоха – хората трябва да научат кои са били убийците и кои жертвите.

През 1876 година Виктор Юго заявява пред Националната Асамблея на Франция, в защита на българския народ, дивашки клан от турците след Априлското въстание: „Убиват един народ. Къде? В Европа. Има ли свидетели на това? Има един свидетел – целият свят“.

Днес се извършва ново посичане на българския народ. Но кой ще ни се притече на помощ, щом ние самите нехаем за съдбата си! Започва терор, унищожение на свободното слово и на гражданските свободи. Започват политически убийства. Българските чеда ще бъдат изпратени на украинския фронт, не за да защитават някаква кауза, а само за да погинат. Да изчезне българският ген. България трябва да се превърне в пепелище… което да се засее отново по-късно – със семето на завоевателите.

Дръвникът е готов, сатърът е вдигнат над главите на децата ти, българино!

Какво още чакаш?

Милена Върбанова

АПЕЛ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД: ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА В СРЯДА, КОГАТО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЩЕ УЗАКОНЯВА ПРЕВРАТАДЖИЙСКОТО АНТИ-БЪЛГАРСКО ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО!!! МОЛИМ ТИ СЕ НАРОДЕ, СПАСИ СЕ – ВДИГНИ СЕ НА РЕВОЛЮЦИЯ! 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар