Дъщерята на президента Радев щурмува киното – Култура

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като дебютира на сцената на Народния театър, президентската щерка Дарина Радева превзема и киното, пише Ретро. Актрисата, която сега завършва НАТФИЗ, влиза в образа на Мими в “Гунди – легенда за любовта” на режисьора Димитър Димитров, който ще гледаме през есента по кината.

Дарина е в т.нар. Златен клас, в специалността “Актьорство за драматичен театър” при проф. Пенко Господинов.

През април тя постави летящ старт на кариерата си, като триумфира с изключително представление на сцената на Народния театър. Става въпрос за скандално откровения спектакъл за любовта и липсата на любов, за секса, близостта и отчуждението, за бъдещето на човечеството – “Елементарните частици” с режисьор Крис Шарков.

В постановката по романа на Мишел Уелбек в образа на Алфа тя се справи на завидно добро ниво, партнирайки си със суперуспешната ни актриса Теодора Духовникова. Допълнителна работа по време на обучението на Дарина бе и участието й във филма спектакъл на Касиел Ноа Ашер “Сад. Игри по време на апокалипсис” по мотиви на “Мадам дьо Сад” на Юкио Мишима, където влезе в ролята на Ан.

В НАТФИЗ Дарина Радева се представи и в два дипломни спектакъла.

Друга популярна дъщеря от випуск 2024 г. е Паола Маравиля – дъщерята на актрисата Лилия Маравиля. Паола е с италиански произход заради баща си Лука. Талантливата девойка завършва в класа на проф. Маргарита Младенова.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар