Денков Габриел

Дянков и Габриел щели да ходят в Израел, за да се срещат с Натаняху. В разгара на изтреблението на населението в Газа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дянков и Габриел щели да ходят в Израел, за да се срещат с Натаняху. В разгара на изтреблението на населението в Газа ? От какъв зор ? Да му благодарят, че е избил над 4000 палестински деца ? Да го подкрепят да заграби Газа за еврейски селища, а останалите живи палестинци да напъди към Синайската пустиня без право на връщане ?

Ще се срещнат ли и с Махмуд Абас ? Ще прескочат ли до Газа ? След като посетят болница с ранени израелци ще отидат ли и при ранени палестинци ?

 

Не, разбира се. Отиват за да угодят на САЩ и да демонстрират, че Израел не е в международна изолация, отиват да се подмажат на Натаняху, с когото дори Ердоган не иска да говори. Може да искат и оръжия да подарим, та изтреблението на палестинците да върви по-методично.

Преди 20-ина години един от най-глупавите български премиери Филип Димитров се качи на окупираните от Израел Голански възвишения и развали за много години отношенията ни с арабските страни. С предстоящото посещение сегашното ни антибългарско правителство ще предизвика презрението не само на арабския, но и на мюсюлманския свят.

Васил Василев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар