Д-р Кателиева: Защо го правите, пироговци?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо го правите, пироговци?

Хиляди медици от цяла България се борихме срещу КОВИД 19, но само за вашата болница имаше обилно репортажи, награди и милиони лева. В стотици болници водихме война като вас и то без да ни героизират и с много по-малко пари.

Но нашите директори до последно държаха болниците си да работят като многопрофилни, а не като инфекциозни болници.Така пазеха нас и пациентите, които не бяха с КОВИД 19.

И ние имахме постковидни пациенти и то не с измислена чернодробна и бъбречна недостатъчност, а с тежки съдови инциденти.

Хоспитализирахме, лекувахме, спасявахме без фалшиви хостализации, без скандали…

Защо протестирате, пироговци ?

Първо беше, че сте били обидени. МЗ и НЗОК ви отговориха, че е уволнен директорът ви за несправяне с работата, а вие сте герои и няма смисъл да се идентифицирате с него.

На следващия ден поискахте оставката на директора на НЗОК, защото ви направил проверка, нищо, че НЗОК проверява и други болници, защото това им е работата.

Сега искате и оставката на министъра на здравеопазването, че оповестил, че е бил фалшиво хоспитализиран. Утре щели сте да се местите пред президентството вероятно, за да искате нечия друга оставка .
Не усещате ли, че ви употребяват. Не осъзнавате ли, че само казионната ни съсловна организация и синдикати, ръководени от ваши шефове ви подкрепя?

Не усещате ли, че сте пионки в ръцете на директор, които ви уволняваше, жертваше, а сега ви манипулира?

Не усещате ли, че в очите на колегите си и пациентите се идентифицирате с порочни практики като фалшива хоспитализация, източване на касата и т.н., заставайки зад директор с документално доказана вина.
Не мислите ли, че мястото ви е при пациентите ви, а не на жълтите павета?
Д-р Десислава Кателиева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар