Д-р Кунчев „възкръсна“: Не съм умрял, не съм бил в болница, изкарах ковид леко вкъщи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След близо месец мълчание главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев се появи в публичното пространство, като публикува във фейсбук информация за своето здравословно състояние.

В стил Марк Твен, който бе казал, че слуховете за неговата смърт са силно преувеличени медикът опроверга черните слухове, че е починал от ковид, както и че е бил в болница, лекувайки тежка коронавирусна инфекция. Д-р Кунчев все пак обясни, че е прекарал лек ковид, но във вкъщи и не е бил хоспитализиран. По думите му, той е изкарал болестта леко, защото е бил ваксиниран.

Ето и цялото му изявление:

„Скъпи приятели, колеги, а и неприятели!

Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли, написа в профила си във фейсбук главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев.

Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече – имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт. Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст – карам 63 години, диагнози – хипертония, диабет, ритъмни нарушения – едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла – вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото, за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно. Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си – имунизирайте се!“

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов снощи каза в интервю, че доц. Ангел Кунчев е в болница с COVID-19.

Главният държавен здравен инспектор се самоизолира преди близо месец заради съмнения за коронавирус. Оттогава той не се е появявал в публичното пространство, което породи много слухове и догадки за здравословното му състояние.

Антиваксърските форуми се напълниха с хейт и слухове. Едни твърдят, че знаят „от сигурен източник“, че Кунчев е получил инфаркт след третата доза ваксина. Други, пак от сигурен източник, му приписаха белодробна емболия – в резултат от ваксината, разбира се. Трети, доказващи, че ваксините не работят, пишат, че Ангел Кунчев е в много тежко състояние, болен от ковид, лежи интубиран в реанимацията на Военна болница и няма големи надежди да оцелее. Най-наглите написаха, че е умрял.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар