Д-р Мазнейков: Стигнахме до невиждано дъно, хора да стоят безпомощни в линейки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Христо Мазнейков, лекар в МБАЛ „Св. София“, написа във Фейсбук трогателен пост, който стана популярен в социалните мрежи

В него той коментира, че е гневен, защото не може да понесе тази гледка на умиращи хора които не могат да приемат и да лекуват.

Ето цялата публикация:

Да гневен съм защото не мога да понеса тази гледка на умиращи хора които не можем да приемем и да лекуваме. Самите ние също сме болни. Цяло лято апелираме да се подготвя системата, да се реформира една голяма болница с 2000 легла, да я наситим с лекари и сестри от всички болници които да командироване там и да помогнем, а не да заразим всички болници и да разболяваме невинни хора които имат други болести.

Живота продължава! Моя апел към към Партиите и Ръководството на МЗ е незабавно да се пристъпи към преобразуването на голяма болница в КО-19. Ако желаете ние ще Дадем Света София с 400 легла, но докарайте лекари, сестрисанитари. Без тях не може. Легла винаги ще намерим. Хората ги няма. Вън некадърните ръководители поставени парашутисти нищо не разбиращи от медицина. Колеги дайте да се обединим и да помогнем на хората, те дега имат нужда от нас. Ясно е , че политиците нищо няма да може да направят. Всъщност правят да поставят леки случаи в хотели, като, че ли не могат да си стоят в къщи , а ще ги водим по хотели, за да се грижат камериерки за тях?!?! Боже, Боже, вън такива политици гювечари които опитват и в тази обстановка да крадат.

Да живее България! Колеги дайте да се обединим и да спасим болните хора.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар