Д-р Тодоров: Медицински фашизъм в действие! Как така НОИ, МВР и други ще следят заразените от коронавирус?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Непримиримият борец срещу извращенията на управляващите заради така наречената пандемия от коронавирус д-р Георги Тодоров отново въстана срещу поредните репресии спрямо българските граждани.

 

Не може да се съмняваме в професионализма му на медик, пържил се три години в огнищата на смъртоносната зараза от ебола в Африка. Медик, който на върха на всеобщото вцепенение по време на извънредното положение през пролетта доказа със закупени от него и колеги съмишленици тестове манипулациите на заразени, болни и починали от КОВИД-19.

Нов, непознат вирус действително има. Но на политиците той им

падна като мана небесна,

превърнаха в много по-голяма заразна опасност от самия вирус, който не е от най-смъртоносните. Застрашиха самите основи на демокрацията – много им се услади диктатурата, която наложиха върху хората. Опитват се да я използват и срещу протестиращите. Странно обаче защо при толкова струпване на хора по площадите, много от които без маски,

България не пламна от заразата.

Това само доказва достоверността на позициите на такива лекари като Георги Тодорв и доц. Атанас Мангъров.

Във мрежата той написа, че все повече стават хората, които виждат и порицават медицинския фашизъм и това го радва. Този фашизъм потъпква човешки и професионални права. Издават се

човеконенавистни и нагли заповеди

от хора, които не са лекари, а асистенти на убиеца Менгеле и надзиратели в концлагера Захсенхаузен – това наистина е жестоко обвинение.

Такава е безмилостната реакция на д-р Тодоров към новоизлюпения министър на здравеопазването, иначе професор Костадин Ангелов, по повод заповедта му за създаване на регистър на заболелите с цел да бъдат СЛЕДЕНИ от МВР, НОИ и други държавни институции!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар