Д-р Тодоров разби на пух и прах Кантарджиев за щуротиите, които плещи в ефир

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Вчера, а и днес по БНТ лицето Кантарджиев, много изкуфял член на НОЩ, обяви че частните лаборатории, а и всички други са Гола Вода, спрямо самообявилата се за основна и референтна лаборатория на Центъра Му.

С две думи, ако имате положителен тест за САРС – КоВ2 при нас сте положителен до второ нареждане.

Разбира се това не е вярно и е против лабораторната наука, но понеже е казано от Миколога Кантарджиев, който живее в телевизора , за много хора е вярно! Не е вярно!

Да се обявиш за референтна лаборатория е самозванство, а самозванството е престъпление по НК на България и по кодекса за професионална етика на БЛС.

Същия, медицински фашист, вчера ви каза, че следва да ви бръкнат 12 см. в носа за да ви вземат проба, и че РЗИ най- можели и знаели как да стане това! Бъркането в носа е опасна и много болезнена дейност, не позволявайте да ви се направи!!! Риска да ви увредят е по-голям от последствията от коронавируса.

Тези хора от РЗИ са най- неопитните в страната за каквато и да е манипулация! В Страната ни няма референтна лаборатория по нищо и за нищо. Като лабораторен лекар ви го казвам! Кунчев е самозванец и Кантарджиев също! Слушайте тези завършени медицински фашисти тук, ако сте ги пропуснали!”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар