Д-р Хасан Ефраимов: Някой, ако все още има илюзията че скоро ще приключи епидемията, нека да забрави

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Някой, ако все още има илюзията че скоро ще приключи епидемията, нека да забрави. Ще има локдаун след локдаун.
Всичко е добре обмислено и после умножено с числото пи, за да няма грешка. Голям мозък е пипал тука. 🙂
Коронавирусите, засягащи човека са 8. Всеки от нас се разболява поне 3 пъти годишно от някой от тях. Това са така наречените вируси на настинката. Още през 80-те години на миналия век имунитетът при тях е изучен обстойно и той е 3,5 месеца.
Ся, ако някой успее да ме убеди че този прословут ПиСиАр, успява да улови точно този вирус, за който говорят и все още никой не е виждал… 🙂 Гарантирам че улавя фрагменти, характерни за всички коронавируси.
Така, всеки от нас ще има положителен тест на всеки 4 месеца. Някой да е казал, колко продължава имунитетът след ваксинация? Едва ли ще е повече.
Та, едните докато се ваксинират, ваксинираните ще са за реваксинация. Това е положението! Вирусът на настинката е подбран много точно. Ние сме в порочен кръг, от който няма излизане.
Ще кажете пневмониите… Ми да, те са основна причина за смърт и винаги са били. Всяка една настинка може да се усложни не само с пневмония. Ама, да са съобщавали преди за всеки починал от пневмония? Всяка година грипът отнасяше милиони от пневмония, ама да сте го видели сега да се вясва тъдява?
Ох, да, забравих повишената съсирваемост на кръвта, което било специфично за този вирус. Ами, дисеминираната интравазална коагулация е основна причина за смърт при всички инфекции. Пише го в учебниците по инфекции и много други.
Нека излезе колега-лекар и да ме обори, ама няма, защото са съгласни. 🙂

И… Ще има локдаун след локдаун, заради настинка. И няма да има край. Помнете ми думата.

Мислите си, че сте свободни ли? Всички сте роби на медиите. Там е заровено кучето. 🙂
Д-р Хасан Ефраимов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар