Д-р Цветеслава Гълъбова към Стефан Цанев: Какво е Вашето отношение към оглушителното мълчание на Вашия и на ГЕРБ кандидат за Дондуков 2

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Преди няколко дни в интервю за в. Ретро г-н Цанев заклеймява Президента Радев и благоговее пред кандидата Герджиков – бил впечатлен от него, а Радев бил направил нещо, което нито Живков, нито Червенков са си го позволили – направил е служебни кабинети /конституционно изискване/, които 6 месеца управляват.

Припомням отказа на г-н Цанев да получи орден Златен век, мотивиран от морални съображения – орденът бил връчен и на агент на ДС.

Ще ми да науча дали моралните чувства на г-н Цанев не са засегнати от мълчанието на впечатлилия го професор Герджиков по темите за ПРЕБИТИТЕ студенти миналото лято, корупцията, кюлчетата, бедността, мизерията, грабежа, а от днес – задържаната кметица на Симеоновград с пачки евро и списъци на хора.

Та, г-н Цанев, наистина много ми се иска, а вероятно не само на мен, но и на много хора, които харесваме Вашето творчество, какво е Вашето отношение към оглушителното мълчание на Вашия и на ГЕРБ кандидат за Дондуков 2.
   Автор: Цветеслава Гълъбова, фейсбук

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар