Евакуацията на дечица и семействата им от бойните зони към Русия, където бяха настанени в нови жилища с всички удобства и им беше осигурена прехрана и училище

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Понеже почти всички четат само заглавията….

Заповедта за арест на Путин от “съда в Хага” НЕ Е с обвинения за “военни престъпления”, “бомбардировки”, “геноцид”, “престъпления срещу човечеството” и така нататък. Официалното обвинения е за, цитирам, “незаконна депортация на деца от Донбас в Русия”.

Визира се евакуацията на дечица и семействата им от бойните зони към Русия, където бяха настанени в нови жилища с всички удобства и им беше осигурена прехрана и училище. Това е “престъплението”, за което е издадена заповед за арест.

Очевидно от Вашингтон са скръцнали със зъби на европедалите и са им обяснили, че като си правят пиарски циркове, трябва да внимават да се наложат опасен прецедент, по който евентуално в бъдеще могат да бъдат съдени американци за “хуманитарните им военни интервенции”.

Затова европедалите са измислили обвинението с “депортация на деца”.

Това са последните агонии на един умиращ еднополюсен свят. Вече всеки с поне малко мозък и интегритет осъзна, че всичката пропаганда, с която ни пълнеха главите през 90-те години за “международния правов ред”, “демократичните ценности”, “международните институции”, “правата на човека”, е лъжа и измама, създадена с цел да обслужва една тоталитарна глобална империя.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар