Евакуация на автомобил от пътна помощ в София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Евакуация се извършва след неизправност на автомобила със или без ремарке до най-близкия оторизиран сервиз или до всяко друго място по избор на клиента, ако разстоянието до най-близкия оторизиран сервиз не надвишава 130 км.

Ако неизправността възникне в града, превозното средство трябва да бъде транспортирано до техническия център, продал превозното средство.

При разтоварване на превозното средство в помещение на сервиза се препоръчва собственикът или негов упълномощен представител да присъства, за да подпише свидетелството за приемане на превозното средство и заповедта за ремонт.

Евакуация на автомобила може да се наложи при неизправност, която възниква на пътя или на паркинг. Също и при повреда на следните нанесени щети: загубени или заключени ключове в превозното средство и зареждане с грешното гориво. Кражбата не се счита за неизправност.

В случай на гореспоменатите неизправности, причинени по вина на клиента, диспечерският център поема задълженията към клиента за предоставяне на услуги от фирма Найденови Ауто – пътна помощ София, разходите за услугата се поема от клиента.

Ако автомобилът на вашата фирма не може да продължи движението по технически причини или поради щети, получени по време на пътнотранспортно произшествие, ние ще осигурим неговата евакуация: ще го откараме с репатрак до посочения адрес на вашата фирма, или до най-близкия автомобилен сервиз.

Когато се свързвате с диспечерската служба на нашата фирма Найденови Ауто, съобщете за проблема и местоположението, където се намирате.

В зависимост от сложността на повредата, приелият поръчката ще вземе най-точното решение: да ви изпрати автомобил за техническа помощ или репатрак, за да откара автомобила до сервизния център.

Автомобилът за техническа пътна помощ в София е оборудван с необходимитеинструменти за извършване на дребни ремонти извън сервиза. За съжаление не може да се извърши цялата работа на пътя и в този случай механикът ще извика теглещ автомобил – платформа.

Евакуация и транспорт на превозни средства:

Може да поръчате евакуация и транспорт в цяла София;

Работим денонощно, седем дни в седмицата и в празнични дни;

Извършваме евакуация на леки и товарни автомобили;

Предоставяме застрахователни услуги за превозвани превозни средства;

Отговорността на превозвача към клиента е застрахована.

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар