Евгений Дайнов: Борисов определено дава фира, този път станаха изключително нагли

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Такава подкрепа от страната за протестиращите в София не съм виждал от четвърт век. Българското общество има други мисли, нагласи и щения. Това притиска управляващите.

Борисов определено дава фира. Седи на пън и срича от хартийка пред другите двама, които са по-грамотни от него и го изпитват. Тези хора са изтерясали, те знаят, че са под натиск и от вън.

Това каза по ТВ7/8 политологът Евгений Дайнов. „Доста хора от техните се ориентират накъде да скочат. Те са в период на разпад. Губят гласове. Някакво ядро от чиновници се е стегнало. Когато тези чиновници видят къде е силата, това ядро ще започне да се пръска.

Това е бавно разпиляване на силата на Борисов. Първо се пропука неговата основа-села и малки градове. Това стана миналата година пролетта. Те ми се обадиха миналата година и ме помолиха да кажа на Борисов да спре да се излага. Ерозира базата, след това и големите градове.

Когато контролираш прокуратурата и всички медии, властта се превръща в мачкане. А то опира до всяко семейство. Всяко семейство има уволнен, заплашван човек. Когато тази разширяваща се авторитарна власт опре до всяко семейство, си казваш: „Опаааа“. Българинът трудно понася арогантното и нагло демонстриране на сила. Българинът иска закон и ред. хората видяха, че могат да те смачкат във всеки един момент. „Борисов 3“ е различна конструкция от „Борисов 1 и 2“.  Той конструира чисто феодален модел. Това е най-крехката конструкция в света. Кристиян Таков го беше надушил още по времето на „Борисов 2“. Този път станаха изключително нагли“

Frognews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар