Евгения изневерявала с таен любовник, Орлин подивял от рогата и отнел живота й в гараж – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пълни самопризнания е направил съпругът на  изчезналата и убита Евгения Владимирова. Прокуратурата повдигна обвинения срещу съпруга и свекъра на убитата жена. Предполага се, че мотивът за престъплението е ревност. 

Двамата са живеели в столичния „Лагера“. Двойката се нанесли скоро, а съседите не са чували скандали и не са виждали насилие. Всички са в шок, разказва bgonair.bg. 

Специалистите от отдел „Убийства“ отведоха заподозрения в близък гараж, за да покаже къде точно е извършил убийството на жена си.

Мъжът е направил пълни самопризнания за извършеното убийството. По неофициална информация мотивите му са ревност, жената е имала връзка с друг мъж, за която криела.

Точно месец преди задържането на мъжа, Евгения тръгва на фитнес в съседния квартал. Часове по-късно изчезва, а телефонът и е изключен, предава lupa.bg. Това поне е версията, която се появява тогава. Близките и започват да я търсят. Безуспешно. До петък.

А в укриването на тялото след убийството, е помогнал бащата на съпруга ѝ, за който има информация, че е бивш служител на ДАНС. 

Ако разследването потвърди, че Орлин е този, който е убил Евгения, то това ще бъде поредната жертва на домашно насилие у нас.

На разпит е била и майката на Орлин. За нея се предполага, че е знаела за престъплението през цялото време.

Ето как ден по-рано Орлин коментира пред Нова случая:“Честно казано нямам някаква версия,която да мога да кажа ,че ми се струва истинска. Общо взето всякакви неща изкоментирахме, всичко завъртяхме. Всичко, по някакви причини, изглежда невъзможно и нелогично. Не мога да кажа нищо смислено”, казва тогава Орлин.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар