Евгени Йорданов, изпълнителен директор на NEXT BASKET, в топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Евгени Йорданов, главен изпълнителен директор на иновативната платформа за онлайн търговия NEXT BASKET, беше обявен за една от стоте най-влиятелни ИТ личности в България през 2023 година. Резултатите от класацията на Career Show бяха обявени на 25 април, след проведено гласуване между 3 и 18 април.

Технологичната екосистема на NEXT BASKET включва 360-градусов бизнес модел, предлагащ 5-в-1 решение за електронната търговия. Моделът комбинира софтуерна платформа за създаване на онлайн магазини, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови площи и над 116 платени и безплатни услуги за дигитално бизнес развитие.Като следваща стъпка, NEXT BASKET има амбициите да се наложи и на международната сцена със своя иновативен подход към бизнеса, утвърждавайки се като ключов играч в областта на технологиите и предприемачеството. Включването на Евгени Йорданов в класацията на Career Show е категоричен атестат за амбициите на компанията, както и за неговия лидерски потенциал.


Годишната класация на Career Show има за цел да отличи професионалисти със значим принос към развитието на ИТ индустрията в България, като критериите за оценка включват не само постиженията на кандидатите, но и внедряването на добри практики, иновации, лидерство и професионализъм.


снимка: Next Basket

Евгени Йорданов е успешен дигитален предприемач, лектор и признат авторитет в сферата на информационните технологии. Неговата експертиза включва онлайн маркетинг, автоматизации, SEO, програмиране и развитие на бизнеса. Завършил е магистърска програма по бизнес информатика и специализация по “Маркетинг чрез съдържание” в американския Northwestern University.

Признанието от Career Show идва скоро след неговото представяне от Forbes България като СЕО на NEXT BASKET и отразява високата оценка за неговия лидерски потенциал и умения.

Официалният старт на NEXT BASKET се очаква съвсем скоро, а през последните седмици платформата успешно премина тест на Google с 50,000 потребителски сесии и постигна впечатляващия резултат 100/100 точки.

Следим развитието на иновативния стартъп NEXT BASKET и продължаваме да Ви информираме за актуалните тенденции в света на бизнеса и електронната търговия.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар