Евродепутати с чужди имена и… ала-бала! Мария Габриел призна колко на зле вървят нещата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„25% от младежите в Европа имат намерение да развиват собствен бизнес, докато в България този процент е под 10 на сто“. Това констатирала българският еврокомисар по иновациите и образованието Мария Габриел.

Думите били изречени по време на откриването на някакво си издание на някаква си инициатива.

Мария с чуждата фамилия добавила, че младите в БГ трябвало да бъдат креативни, уникални, да не се страхуват, да споделят идеите си…

И т.н. подробности из житието на един евродепутат, който и хабер си няма какво се случва с младите хора в Родината му.

Ами да речем, че те се развиват, но на хиляди километри от дома. Като Мария, но не след евроизбори, а след собствен такъв. Избраха да не живеят в държавата, където вече и водата се краде.

Мария, това ясно ли ти е?

Както и да е.

Та, същата депутатка, от „сърцето на Европа“, дава акъл. Ако някой се чуди какво работят европредставителите, то е да ръсят мозък. И да сменят фамилиите си. С такива, ябанджийски, на малко по-преуспели мъже. Хвърли ме мамо в предизборна партийна листа, че да си намеря мъж.

Другото е ала-бала.

Да го рече наистина преуспяла млада дама, ама точно този пример? Извинявай фамилиарниченето, Мария, но след „Ало, Танов“ и колко още чадъри и дъждобрани, та какви ли не изнасилвания на съзнанието за 30 години БГ преход, какви идеи да имат младите? Всъщност, те си го могат, но ти няма да го разбереш.

Защото примерите са от други държави.

И те такива ала-бала.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар