Европа

Европа продължава да бъде лицемерна, подмолна и безскрупулна

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Европа продължава да бъде лицемерна, подмолна и безскрупулна.

Тези нейни вековни характеристики и дадоха преднина за спечелването на много битки, но на нито една война. Тя загърби и не разбра християнските ценности и всичко, което следва от тях, нито иска да разбира останалия човешки свят. Въобще не и пука за света!

Европейският парламент изфабрикува „резолюция“ с която дефинира Русия като страна подпомагаща тероризъм. Без правни последици! Но нито в България, нито в ЕС или САЩ има експерт в тази област, който може да ми отговори на следния въпрос:
––––––––––––––––––––––––––––––––
По време на войната срещу ДАЕШ, САЩ представиха списък с терористични организации на територията на Сирия – 187 на брой, които воюват на тяхна страна и Русия не трябва да ги унищожава. В същото време и Русия представи съответен списък с техни организации – 124 на брой, които САЩ не трябва да пипат. Такава беше договорката за установяване на мир. И точно тази порочна система се нарича хибридна война. Опасен световен прецедент.
––––––––––––––––––––––––––––––––
Кой започна пръв с подобна форма на тероризъм с цел уязвяване на цели държави?

Първи бяха „Ал Кайда“, които бяха изградени, логистирани и обучени в най-добрите американски военни лагера. След оттеглянето на Русия от Афганистан и последвалите процеси, Ал Кайда стана копието, което заплаши и уязви онези, които я родиха – САЩ. Даде се начало на нова ера в която терора стана основен инструмент за постигане на политическо и икономическо влияния навсякъде по света. Цели държави бяха превърнати в терористични лагери и България никак не е стояла настрани от тези неща. Много българи все още не го разбират, но ще дойде ден в който ще го разберат.

Прецедентът! Създадеш ли го, виновен си.

Николай Марков

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар