Русия

Европа се радикализира, изправяйки се пред една Русия, която беше забравила…Не Русия на “йес-мените”, а Русия на император Петър Първи, на Екатерина Велика, на Александър Втори

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

 

Много просто… Европа се радикализира, изправяйки се пред една Русия, която беше забравила…Не Русия на “йес-мените”, а Русия на император Петър Първи, на Екатерина Велика, на Александър Втори, на Сталин… Русия е в процес на възстановяване на имперската си цялост, и от това Западът се страхува като дявол от тамян, защото помни казаците в Париж и Берлин, помни и насочените към градовете си ядрени ракети. Европа сънува с отворени очи слаба и разединена Русия, източник на евтини суровини (защото вече ги няма безправните колонии, на които Европа дължи днешното си благоденствие). И Европа се хвана за последната възможност – насъска няколко милиона души с увредена психика и прекъсната генетична памет ( жълто-сините диваци, които се кълчат по площадите на Европа не са толкова многобройни, но и в Украйна важи правилото че агресивното безумно малцинство подтиска мълчаливото, уплашено разумно мнозинство ) да воюват против Русия, както се опитаха няколко пъти преди…Освен тях, тъй като все повече от тях се преселват в отвъдния сват на своя кумир – садиста Степан Бандера – Европа вече подготвя за война и полската хиена, и прибалтийските пудели. Целта на Европа не е по-различна от целите на автора на Drang nach Osten и плана за разделяне на Русия и изтребление на руския народ и всички източни славяни въобще. Адолф Хитлер е еманация на влажните мечти на милиони преситени от изобилие и мързел европейци, които виждаха и виждат в Русия една огромна и богата на ресурси територия, която с евтиния труд на съвременните им роби – украинци, българи, литовци, латвийци, естонци, африканци…ще им осигурява същия безгрижен стандарт на живот, какъвто имаха през 19 век и по време на Студената война. С каква друга идеология би могла да се въоръжи неолибералната и бездуховната Европа, освен с нацизма? И отново – руснаците бяха официално обявени за untermenschen, които нямат право да посещават Европа, нямат право да имат своя култура, система от ценности и религия, нямат дори право на самозащита…Украинските бойни псета, развратени с идеята за велика Украйна ( осъществяването на тази идея бе най-близко по време на германската окупация на УССР ), забравили каква кръв тече в жилите им – те са манифестация на нацизма, който Европа все още срамежливо прикрива…Цялата тъй наречена украинска държавност е изградена върху лъжи, фалшификации и кървави престъпления, в сравнение с които македонизмът е детски комикс.

В Украйна се извършват съзнателно и гордо престъпления против военопленици – Европа мълчи. В Украйна убиват собствените си граждани по донос или подозрение, без съдебно-следствени действия – Европа не вижда. В Украйна официални чиновници сипят лъжи на официални международни форуми – Европа ги потупва по рамото. Други говорят, че трябва да се убиват възможно най-голям брой руснаци – няма реакция. Украйна тероризира мирното население с военни средства, убива мирни хора, не-комбатанти според терминологията на ООН – реакция няма, вече девет години. Украйна шантажира света с ядрена катастрофа – светът мънка и се озърта срамежливо. Украйна официално има в състава на армията си нацистки подразделения, които действат като наказателни отреди против своите собствени другари, които разстрелват на фронта. Те са отговорни за престъпления против руското население на Украйна, и много от тях – пленени в Мариупол – ще бъдат предадени на специален военен трибунал. Но нима Европа призна, че престъпления има, и следва да има присъди? Не, не и не. Пълно мълчение, и опити да бъдат оневинени хора, чиито ръце са в кръв до лактите.Тази Украйна се обявява за защитник на Европа от Русия – и Европа потрива ръце, защото няма да е необходимо отново да изпраща войски на Изток…поне не скоро. Европа щедро подпомага тази Украйна с оръжие, пари, медикаменти, храна, опрощава дългове…И да, разбира се, че настъпва моментът, в който Европа ще захвърли синята си мантия, и под нея ще блеснат адлерът със свастиката и мъртвешката глава. Това е въпрос на много близко бъдеще. И тук следва да си спомним за ултиматума, който Русия постави на Запада на 19 декември миналата година. Войната в Украйна е само епизод от голямата и решителна битка, която предстои. Два свята – единият е излишен.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар