Европа ще арестува Бойко Борисов на 10 септември!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Евродепутатът Елена Йончева в момента се явява най-сериозната заплаха за Бойко Борисов.

 

Тя е единствената, която реално прави нещо, подплатено с доказателства, за да свали управляващите у нас.

Елена Йончева бере плодовете от войната с Борисов

Бившата журналистка разкри във Фейсбук само преди минути, че на 10 септември Европейската комисия ще разглежда въпроса с корупцията в България.

„Преди 2 месеца сезирах ЕК, че върховенството на закона в България е сериозно нарушено. На 10 септември ще се разглежда този казус.“ – с тези думи Йончева даде да се разбере, че краят на Борисов наближава, тъй като благодарение на нея Европа му е вдигнала мерника.

На 10 септември се очаква да се вземе решение относно ситуацията в България, но казусът ще бъде разискван от ЕК още утре (28 август).

Бойко Борисов е бил потърсен за коментар от европейски депутати, които са му дали шанс да се защити, но той се е покрил. С това ясно е доказал, че обвиненията на Елена Йончева имат основание и не лежат на празни приказки, а има сериозни доказателства за корупционни схеми.

Йончева се превърна в кошмара на Борисов. Първо го осъди за клевета, а след това доказа автентичността на аудиозаписа, в който премиерът я обижда и заплашва и нарича Цвета Караянчева „проста кърджалийска п….“.

 

По всичко личи, че Елена Йончева няма намерение да спира, докато не види Бойко Борисов свален от власт. Тя обаче си е поставила за цел да го вкара в затвора.

Говори се из европарламента, че ако българският премиер бъде свален от власт на 10 септември, ще бъде незабавно арестуван, и то не в България, а от европейската полиция.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар