“Европейският избор на България” – заключителен евродебат в ефира на bTV на 2 юни

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

bTV организира заключителен европейски дебат в навечерието на най-важните европейски избори от поколения насам. В рамките на 3 часа ще търсим отговори по ключовите за бъдещето на България и Европа теми и въпроси.

В неделя, 2 юни, от 16:00 до 19:00 часа, “Европейският избор на България” с водещи Светослав Иванов и кореспондентът на bTV за европейските институции Десислава Минчева – Раул, ще представи всичко важно, в контекста на настоящите и бъдещи перспективи пред България и Европа.

Заради важността на темата медията създаде нова студийна среда на живо и ще реализира дебата за първи път пред публика от студенти по “Европеистика”, “Международни отношения” и “Политология”, в повече от 120 минути.

Участниците ще дебатират по глобалните проблеми, войните, икономическите предизвикателства и по значимите два въпроса – къде е мястото и каква е ролята на България? Пред публиката ще застанат и успели българи, които всички познаваме, чужденци, избрали България за своя втора родина и експерти, посветили живота си на европейската интеграция на страната ни.

“Актуалните предавания на bTV винаги следват пулса на обществените процеси. Ние изпълняваме нашата журналистическа мисия да предоставяме на зрителите аргументите, коментарите и важните отговори на сериозните проблеми в страната. Възможността да организираме заключителен европейски дебат в ефира на bTV е нашата посока да търсим нови форми и повече обществено значимо съдържание. В кампанията говорят политиците с техните послания и програми, на 9 юни ще говорят българските граждани със своя информиран вот.”, коментира Искра Владимирова, главен редактор “Актуални предавания” на bTV.

Всичко за кампанията “Избори 2 в 1: Гласът ти се чува” може да проследите в специалните секции на сайта btvnovinite.bg – за парламентарни избори и за европейски избори.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар