бойко комунизъм

Европредседателството е пародия!

Николай Марков
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само с тази дума мога да обясня личния ми гняв срещу ръждясалата европейска бюрократична машина. Парцалени псевдо-политици, неизградени политически личности, фалшиви самоличности, изкривени и износени лица без никакво лично достойнство, собствена идентичност и нулева обществена значимост. Това е днешната бюрокрация на ЕС! Това е и българската!

Да започнем от преекспонираното откриване на българското председателство. Ако аз имам заслуга за комунизма в България, тя стига до факта, че пеех в детски хор, който откриваше всеки голям конгрес на БКП в сградата на НДК. В ония хубави времена другарят Леонид Брежнев целуваше уста в уста другаря Тодор Живков, в знак на силно мъжко политическо приятелство. Днес, като в истинско дежавю пред очите ми застана детски хор, за да открие и европредседателството ни. Горките деца! Те не знаят в какво ги забъркват за пореден, но не и за последен път.

И така, по стар запазен и в ЕС номенклатурен обичай, европейците изпратиха в България удивителното копие на Брежнев, който носи името Юнкер. Леонид Юнкер също се хвърли за мъжка целувка уста в уста, но този път, понеже сме европейци, решиха да целуват не друг, а бодигарда на Тодор Живков, агент Буда. И да го благославят, боготворят и дори да ни заявят, че сикаджията ни е „силовак, който може да победи тракийски воин“. Какъв размах на европейското бюрократично скодоумие!

След Лилиту и други полит-флянтифлюшки дойде ред на голямото плюскане и напиване с първокачествена ракия и свежа луканка. Както казваха при комунизма:“ Дружбата ни със Съветския съюз е тъй жизнено необходима, колкото въздухът и водата за всяко живо същество.“

Оказа се лъжа, а също, че и без Съветския съюз България е просъществувала повече векове от всички останали народи. Ако искате да разберете днешната действителност, просто поставете в горния лозунг „ЕС“ и ще получите безплатно всичко останало. Точно такава истина, каквато я познавате от почти век.

Последва европейски царски дар на 100 милиона от сметката на другаря Юнкер, за олигарх Домусчиев, за който ни съобщиха, че срещу тези пари ще открие нови 210 работни места!? Удивителен акцент за безжизненото европейско тяло. Глупост след глупост. За сравнение ще ви припомня, че когато дойдеше съветска делегация в България реално откриваха работни места за минимум 10 000 човека. И 9 милиона българи работеха! Изводите оставям за вас, но не забравяйте, че и в двата политически случая става дума за мъжка, искрена старческа целувка – уста в уста. Това е политическа цена на народното благоденствие, защото до тук им стига и на тия европейци мозъка!

Истината е, че не мога да ги понасям. Разрушиха България, разграбиха я с помощта на мафията, която поддържат политически, натрупаха ни държавни дългове за 100 години напред и накрая идват да ни кажат на чист български език, че сикаджията-премиер налагал демокрацията със сила, защото българите сме тъпаци. Това ни казаха и ако изслушате внимателно речите на откриването ще го чуете сами.

210 работни места срещу 100 милиона!? Нахални, лицемерни, корумпирани и недостойни въшльовци….

Коментарът на Николай Марков е публикуван в неговия профил във Фейсбук.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар