Европредседателството и снимки на филм променят движението в София – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Събитие, провеждащо се в рамките на българското председателство на Съвета на ЕС, както и заснемането на филм, налагат промени в движението на няколко места в столицата. От 20:00 часа довечера до приключване на мероприятието на 28.04.2018 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите превозващи участниците в мероприятието, както следва:

– на ул. “Доспат” между бул. “Витоша” и ул. “Баба Неделя”;

– на ул. “Баба Неделя”;

– на ул. “Д-р Христо Стамболски”.

От 19:00 до 23:00 часа отново довечера и от 07:00 до 19:00 часа утре се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на снимачния екип на ул. “Васил Стефанов” между бул. “България” и ул. “Спас Соколов”.

От 07:00 часа до приключване на мероприятието на 26.04.2018 г., от 07:00 часа до приключване на мероприятието на 27.04.2018 г. и от 07:00 часа до приключване на мероприятието на 28.04.2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите обслужващи мероприятията, само при необходимост и по преценка на отдел “Пътна полиция” при СДВР, както следва:

– по ул. “Доспат” между бул. “Витоша” и ул. “Баба Неделя”;

– по ул. “Баба Неделя”;

– по ул. “Д-р Христо Стамболски”.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар