ЕВРОПРОКУРОР ПРЕД НЕМСКА МЕДИЯ – АКО В БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ С ЧУМАТА СА ПРИКРИВАНИ ОГРОМНИ ЗЛОУПОТРЕБИ, МНОГО ПОЛИТИЦИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като немският телевизионен канал ZDF излъчи материал за чумата в Странджа и обясни,

че хората в региона не вярвали изобщо на властите в България и се съмнявали, че зад избиването на дребният рогат добитък се прикрива кражба на милиони евро за животновъдството в България от еврофондовете, немският телевизионен канал потъсиха мнението на европрокурор по темата.

Зададоха му въпрос, дали е възможно зад измислена болест да се избиват животни с цел документално да се докарат някакви цифри, за да не лъсне огромна корупционна схема на власттите в България.

Ето какво обясни прокурора.

Днес в Европрокуратурата постъпи такъв сигнал, който ще се разследва и ако има замесени политици и корупционна практика в усвояването на еврофондове, то много от политиците в България могат да се озоват в ареста.

Както знаем министър на земеделието в България е г-н Румен Порожанов, който беше разследван в Германия именно за злоупотреба с еврофондове свързани със земеделието и животновъдство,

защо е сега министър в България и то точно в този сектор е озадачаващо за много европейски институции.

Усвоянето на еврофондове в България винаги е било съпътствано със скандали и съмнения за корупция, но според българските разследващи органи, досега такава не е доказана.

Във връзка с напрежението покрай случая с евтанизирането на животните в България и сигнала, който постъпи при нас,

ние ще направим проверка на място и повтарям още веднъж, ако се докажат такива неща като прикриване на престъпления с европари, за сметка на малки селски ферми и избиването на животните им, ще има арестувани политици в България.

Европа не трябва да толерира корупцията и въпреки постоянните ни забележки към България те от години не предприемат никакви мерки, което пък трябва да е сигнал за нас, че в тази държава се случват нередности..

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ЕВРОПРОКУРОР ПРЕД НЕМСКА МЕДИЯ – АКО В БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ С ЧУМАТА СА ПРИКРИВАНИ ОГРОМНИ ЗЛОУПОТРЕБИ, МНОГО ПОЛИТИЦИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ

Вашият коментар