Европредседателство

Евроредседателството – параван за подсушаване, контрабанда и замитане на еврозлоупотреби

Анализи, България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шестте месеца на Евроредседателството на България,по времето на кабинета Борисов 3 лъснаха в натиск на западните разузнавателни служби, управляващите в България да спрат с контрабандата на цигари и подслушването на еврочиновниците, като политика на управляващите от ГЕРБ и партньорите им във властта.

Шест фабрики произвеждали минимум от година време ,количество цигари в пъти повече от официалните такива и Никой в малка България на шпиони не знаел ,даже самия Бойко.

Бивш шофьор на салами и бивша хотелска компаньонка от ДС и двамата подслушвали от мазето до тавана в придобитият си с пране на пари и ДДС измами хотел, посрещнал най висшите европейски ръководители. Кабинетът Борисов с неговите ГДБОП и ДАНС нищо не знаел милия.

Под прикритието на вероятно подкупни еврочиновници,фирмите и фамилиите разпределили евромилиардите си в България,получили разрешение за брак на скандални документи показващи ограбването на еврофондовете.

В резултат, на което в равното Радомирско поле, родило не един роден олигарх ,лумна такъв огън насред лято, който спътниците видяха от Космоса, а нашите ГДБОП не познавали района само на 50 километра от София,но пък случайно поставили секретен пост, да арестува международен екип от журналисти, озовал се насред секретния радомирски пожар.

От огъня пък изкочи името на олигарха по карти на Бойко, Вальо Златев.Случайности в най бедната европейска страна България, която даже бедните имигранти от Африка и Близкия изток подминавaт със съжаление към бедното и население.

Свърши прикритието на Евроредседателството и за пред партньорските служби, започнаха панаирите.

Първо Борисов заточи в Турция любимия си бандит по черноморието Митко Очите,нахлу в хотелите на любимия си еврохотелиер,откри че са съществували цели 6 нелегални цигарени фабрики с нещастните работници в тях, случайно оставени без началници.

Разбира се погна и вечно виновния си алкохолен бос от Карнобат, който също свивал и тютюни в скромна фабрика с печалба 70 милиона годишно и работници от далечна Армения.Въобше всичко в България е точно и управляващите всеки ден, правят кекс с народа без да си плащат.

източник: podoko.eu

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар