Евро 2024: Гледаме Божигол, Джизъса и Андреа Банда Банда – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Около мачовете по БНТ отново ще участва и водещата в телевизията Андреа Банда Банда – тя беше част от екипа и за световното първенство през 2022 г.

Гост-анализатори в БНТ ще бъдат бившите национали Красимир Балъков, Илия Груев, Валери Божинов, Благой Георгиев, Велизар Димитров, Станислав Ангелов и Владимир Манчев. Също така и популярният треньор Велислав Вуцов.

“Нова” също ще има няколко сегмента в програмата си, свързани с Евро 2024 – част от сутрешния блок, разширени обедни спортни новини, както и студийна програма около самите среши. Водещи на студиата отново са двойките Павлета Рашкова и Мирослав Арабаджиев, Валерия Видева и Ясен Деянов, Велислава Миланова и Борис Мутафчиев.

“Към тях ще се присъединят и любими звезди от футболните среди у нас”, уточняват от телевизията, но без да дават информация за гост-анализаторите си.

Общо петима души ще има БНТ като пратеници на шампионата в Германия. Там ще са репортерите Десислава Францова и Бюлент Мюмюнов. От германските стадиони мачове пък ще коментират Ивайло Ангелов, Стефан Георгиев и Никола Ибришимов.

Другите коментатори на телевизията за първенството са Иво Бързаков, Калин Гугов, Илиян Енев, Радостин Любомиров и Бюлент Мюмюнов.

Европейското първенство в Германия ще бъде без един от дългогодишните коментатори на националната телевизия – Петър Василев-Петела. Той отразява европейските от 1992 г.

Нова ще има четирима пратеници на турнира в Германия – Петър Виденов, Виктор Врачев, Георги Славчев и Георги Драгоев.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар