Прокопиев

Евтина журналистика, защо да не си я купят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За има-няма десетина милиона долара така наречената “фондация Америка за България” си е напазарувала доста медии, журналисти и НПО-та, се вижда от справката , която “Труд” публикува.

Аз, като човек продавал и купувал медии, мога от опит да кажа, че нашите хора са се продали на цената на спанака. Те всъщност и толкова струват, което си личи по тъпотиите, с които заработват сухия комат, подхвърлен им от Сорос.

Но в интерес на истината трябва да признаем на “Америка за България”, че не крие покупките си. А нашето Ленче изтърси, че български журналисти и общественици били купени от Русия, но го направи в стила “кака Пена каза”. За кака Пена Ленчето набеди ДАНС и някакви специални служби, които не искали да ѝ кажат кои са купените.

Тук трябва да поздравим българските служби, защото ако се бяха доверили на Ленчето, по-добре да се гръмнат. Колкото до цената на правилните български медии, може да се каже, че при тях инфлацията наистина е внесена отвън, за разлика от натворената от управата на Кирчо и Кокорчо.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар