“ЕДИННИ ЗА ПРОМЯНА” ВДИГАТ НА 27.01.2018 г. от 10:00 часа СЕВЕРОЗАПАДА НА БУНТ СРЕЩУ ПОЛИТИКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Господа управляващи,
Забравихте ли, че и Видин е част от България?
27ми януари, събота, 10.00
ПРОТЕСТА ЗАПОЧВА ОТ БУЛЕВАРД ПАНОНИЯ!”

Този слоган се разпространява масово от хората в групите на Северозапада, почти всички граждански организации във Видин, Враца, Монтана, Лом, Белоградчик вече са се обединили зад идеята да излязат и да затворят Дунав Мост при Видин, за да ги види и чуе цяла Европа, как се борят за магистрала, която да свърже София с най – бедният регион в Европа!

Хората са твърдо решени да направят и невъзможното и ако трябва със седмици да държат моста блокиран, но да си получат реално магистрала, не само на голи обещания, които управляващите раздават преди всички избори.

Според хора от организаторите на Протеста над 10 000 човека от областта ще Протестират в Събота, защото на всички им е писнало да бъдат лъгани и да се надяват някой да се сети за Видин и Северозапада от управляващата шайка.

Този път сме решени да докараме нещата до край, така че да му мислят всички политици, ние повече няма какво да губим, по този път който имаме в момента ни избиват всеки ден, затова това трябва да се промени незабавно, коментират в групите в социалната мрежа.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар