Единствена в Европа! Елена Йончева се изплю върху Брюксел, за да защити Путин

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българската евродепутатка от БСП Елена Йончева се превърна в причина за смут в целия ЕС. Тя и останалите четирима нейни колеги от БСП са единствените евродепутати, които се застъпиха за Владимир Путин по време на заседание на ЕС в Брюксел.

Представителите на БСП са отхвърлили резолюцията от ЕС, която осъжда поведението на Русия при управлението на Владимир Путин като агресивно. Документът обаче е приет, тъй като всички останали са гласували „за“, включително и другите 12 депутати, които България има в европарламента, пише Shum.bg.

В Брюксел медиите отбелязват интересно явление, свързано с българските евродепутати социалисти. Оказва се, че когато стане дума за санкции срещу Русия, те винаги са против или се въздържат. Така беше дори при казуса с Алексей Навални в началото на годината, коато всички европейци бяха възмутени от диктатурата на Путин, но Йончева и компания не взеха отношение по въпроса, с което заявиха, че подкрепят руския президент.

Елена Йончева се счита за мозъка на българските социалисти в ЕС. Тя е тази, която взима основните решения на БСП в Европа. Още преди години Бойко Борисов я обяви за полурускиня, която е шпионин на Русия.

Говори се, че Йончева се познава лично с Путин и е приела целенасочено ролята да играе контра на всички атаки срещу Русия. Освен това се счита, че тя изнася ценна информация за Путин.

От Брюксел подчертват, че нямат нищо против руския народ, а се борят срещу диктатурата на Владимир Путин, която застрашава демокрацията в света.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар