Автокино

Единственото автокино в България на турне от 15 юни с филма ,,Бензин”.

Любопитно, Развлечения
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Две от най-добрите и нашумели български продукции – „Бензин” и „Никой” ще гледат зрителите на единственото в България пътуващо автокино до края на месец юни . Градовете, в които ще има прожекции са 11.

Автокиното отваря врати на 15 юни във Варна. Всеки следващ ден, прожекциите ще са в различен град – Шумен (16-ти Юни), Добрич (17-ти Юни), Русе (18-ти Юни), Велико Търново (19-ти Юни), Плевен (20-ти Юни), София (21-ви Юни), Пловдив (22-ри Юни), Стара Загора (23-ти Юни), Сливен (24-ти Юни), Бургас (25-ти Юни).

Автокиното се състои се от голям външен филмов екран – 5 м. х 10 м. и на височина от земята 2 м., операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг. В рамките на това затворено пространство, посетителите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили.

Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота за града, която е изписана на екрана.

Билетите се купуват предварително на www.avtokino.bg или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.

За филмите:

,,БЕНЗИН
След 15 години в затвора автомобилен състезател и механик се връща към живота, за да изпълни последното си обещание към убитата си любима. Екшънът, в който основна сюжетна линия е любовта, събира двете красавици Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова. Любопитен факт е, че в “Бензин” зрителите ще видят също холивудския актьор Майкъл Медсън и Съли Ерна, фронтмен на хевиметъл групата Godsmack.

„Никой”  е първият пълнометражен, игрален филм на младия режисьор Андрей Андонов. Той е изцяло независим проект, реализиран с частни и лични средства, без помощта на държавата. В момента е изцяло заснет и монтиран, работи се по пост продукцията- звука, музикат.В основата на нестандартния и провокативен сюжет е идеята за загубата и отърсването на всички външни фактори, от които сме зависими, като път към себе си и собствената си същност, като начин за намиране на щастието и усещане на свободата, преминаващ през връзката с природата, която е част от всяко човешко същество.
Имагинерната представа, че сме „някой” не заради това, което сме, а заради хората, с които сме заобиколени и нещата, които правим, са едно от прозренията във филма.

Графикът и местата на прожекциите може да видите : https://www.facebook.com/events/698803783640925

Билетите са на цени 7 лв. за деца до 14 г. и 8 лв. за възрастен.

Вход свободен за хора в неравностойно положение


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар