Бойко Борисов

Единственото нещо, което може да се шпионира у нас са междуфирмените задължения, личните данни, които вече са публично оповестени, банковите сметки, отношенията на фирмите с НАП и банките, както и клюките за вътрешнопартийните скандали, афери и разправии

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Като прочетох, че тая сутрин журналистът Юрий Борисов, бивш депутат в два парламента, доктор по философия, автор на няколко книги и научни изследвания, е бил арестуван, помислих, че това е някаква неуместна, нелепа, злостна и тъпа шега. Новината бе съобщена от медиите и различни сйтове. За съжаление, оказа се, че това е истина. Борисов, който не е неизвестен човек, е заподозрян в шпионаж. Засега не се съобщава в полза на чия чужда държава или организация е шпионирал Борисов, но с оглед на левите му убеждения може да се предполага, че е разузнавал в полза на Русия, Куба или КНДР.

Не е известно Борисов да се е набърквал в някакви скандали, разследвания около безобразията на властта или някакви други действия, които накърняват и увреждат националната сигурност.

Не мога да се досетя или да предположа какво точно е шпионирал и разузнавал Борисов в нашата разградена и разбрицана държава – армията ли е шпионирал, американските военни бази, които се наблюдават със спътници и дронове ли е шпионирал, или е проникнал в сейфовете на някакви тайнствени и неизвестни нашенски подземни лаборатории и интитути, в които се разработват ядрени и биологични оръжия за масово поразяване?

Единственото нещо, което може да се шпионира у нас са междуфирмените задължения, личните данни, които вече са публично оповестени, банковите сметки, отношенията на фирмите с НАП и банките, както и клюките за вътрешнопартийните скандали, афери и разправии.

Всичко останало го има в Търговския, и в Имотния регистър и е публичнно, и е общодостъпно. Коя част от тия данни представлява интерес за разузнаванията на Русия, Куба и КНДР, че да поддържат своя агент Борисов, засега остава неизвестно.

Или целта е да се създаде психоза и да се всее страх в съзнаниета на хората, които не са съгласни да наблюдават безучастно и безмълвно безобразията на властта? Бинго! Точно това е целта на занятието.

Любо Кольовски

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар