Единственото спасение за България е незабавното изгонване на психопата Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За изборите, психопатите и още нещо

„Икономиката, глупако!“ Чували сте го, заедно с много други политически слогани. Спомних си за него, като четях коментарите за изборите в САЩ.

Да, икономиката е важна. На човешко ниво. На ниво нормално правене на политика. Заедно с правосъдие, спазване на законите, независими работещи институции, малка функционираща администрация, електронно управление, прозрачност при харчене на обществени средства и т.н. Всичко това е важно на човешко ниво.

Но не е важно в случаите на психопатите-насилници. Психопатите-насилници са извън всякакви политики, икономики, стратегии, общности. При тях има други правила, други отношения:

• Патологични лъжци. По всяко време, по всяка тема. Само и само да имат интерес.
• Съсипват всички институции.
• Не зачитат законите.
• Перфектни манипулатори.
• Настройват хората едни срещу други.
• Патологично его.
• Оперирани са от съпричастност.
• Разглеждат властта като полагаща им се по право.
• Самозабравят се.
• Действат по собствени правила.
• Не ги интересува какво е добре за останалите.
• Не търпят различно мнение.
• Не се страхуват да използват насилие.
• Заобикалят се със себеподобни психопати и заедно тормозят нормалните хора.

Като паразити се вкопчват в обществата и изсмукват жизнените им сокове.

Случва се хората да се подлъжат по лъжите, обещанията, обаянието на психопатите-насилници. И да ги изберат. Скоро обещанията се заменят с други, лъжите се сменят с други, светлото бъдеще се отлага за след това. Като отлагането на Развития социализъм през няколко години по време на комунистическия режим. А вместо обещаните резултати, психопатите-насилници предлагат само оправдания, световни заговори, виновници, обикновено външни сили, срещу които се опитват да консолидират и насочат енергията на хората.

Припомням учебникарския пример за един политически лидер, който е възстановил икономиката на страната си, направил тази икономика водеща в света, построил е много магистрали и се е хвалил с това, направил е страната си Велика Отново. И след това причинил смъртта на 50 милиона човека. Да, за Хитлер става дума. Класически пример за психопат-насилник.

Да не изброявам всички други, които познаваме. Важното е едно. Много хора се поддават на манипулациите им и лъжите им и ги оставят да пуснат пипала и да завладеят страните им.

Единственото спасение е незабавното изгонване на психопата-насилник. Само така ще се прекъсне изсмукването на жизнени сили на обществото и спиране на тоталното му съсипване.

С психопатите-насилници няма нормален разговор, няма нормална комуникация, няма нормален човешки начин да се разберете. Няма „икономиката, глупако!“. Както днес ще оправят икономиката, така утре ще направят световна война, за да компенсират за ниския си ръст, липсата си на коса или друга налудна фикция в болните си мозъци. Те са на друго, психопатско-насилническо ниво. И само трябва да бъдат изкоренени като се гласува срещу тях.

Всичко зависи от изборът. Изборът, който човек прави всеки един ден. За или против психопатите-насилници.

И да, всичко това важи и за Тръмп.

Прекрасно е, че един психопат-насилник може да си отиде. Значи може. Значи може…

Ще го кажа пак, за да се запомни. Всеки психопат-насилник може да бъде накаран да си отиде.

Хубав ден!

#нитоденбезизбор
#нитоденбезотговорност
#нитоденбезнатиск

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар