Един ден отказът от правосъдие и липсата на справедливост ще почукат и на вашата врата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Адвокатът на Иван Тодоров: Обяснението за ареста му не е свързано с правотоВсички доказателства не касаят подбудителство. Те касаят дейността на фирмата. Нямат нищо общо с хакерската атака. Това каза по БТВ Ина Лулчева-адвокат на арестувания за хакерската атака собственик на „Тад груп“ Иван Тодоров. Лулчева обясни:Срещу него няма доказателства. Другият подбудител е с гаранция от 20 000 лева. Вчера казахме, че го задържат, защото е собственик на фирмата. Обяснението не е свързано с правото. Може би е свързано с изявлението на ръководителят на ГДБОП / Ивайло Спиридонов/, който каза, че в четвъртък ще стане ясен поръчителя и защитата да не си въобразява, че ги  е хванала не знам си къде, употреби много академичен израз. Може би това е причина да оставят Тодоров в ареста.

Знаете ли, приятели, един ден отказът от правосъдие и липсата на справедливост ще почукат и на вашата врата, тогава си спомнете от какво сте се лишили днес, заради това, което ви обещават утре, ‘сигурността’ осигурена на наш гръб и за наша сметка.

P.S. Очаквам изявленията пред медиите в хода на наказателното преследване да бъдат само право, а защо не и дори задължение на обвинението.

Предлагам държавата да сигнализира киберсигурността си с флагове – като опасността от наводнения. ще бъде еднакво /не/ ефективна и в двата случая.

Георги Дренчев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар