Слави Трифонов

Един и същ филм се повтаря няколко пъти и не разбирам как някак всеки път точно Слави изкарват „лошия“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

❌ ПП тайно обсъждат как да баламосат избирателите по темата Македония и заобиколят ветото.

✅ Слави разбира, оповестява го публично и прекратява коалиционното правителство.

❌ ДБ тайно обсъждат как да баламосат избирателите по темата кой е мафия и кой не, чии е мандатът и с кого реално се водят преговори.

✅ Слави разбира, оповестява го публично и прекратява преговорите за третия мандат.

Един и същ филм се повтаря няколко пъти и не разбирам как някак всеки път точно Слави изкарват „лошия“. С кое е лошият? С това, че излиза и оповестява пред народа нещата, които политиците говорят зад гърба му? С това, че напуска управление, в което самият той има лостове и министерства? С това, че прекратява парламент, в който е вкарал 25 депутати, докато всички социологии му дават да вкара 0 в следващия?

Айде да си кажем в прав текст – Слави е „злодеят“, защото е намръщен, плешив, кисел чичак от дивана, а Киро е „готин, свеж, ухилен“. Защото Слави разваля аномалията, в която градското умно-красиво е неестествено свръхпредставено с 32% (ПП+ДБ) от ефекта Радев през ноември, вместо естествените им ~10%. Защото него „готините, софийски“ журналистки тип Миролюба и Генка не го харесват. Онези, дето се превиха да правят реклама на партийните итерации на градско-либералната си общност – ПП и ДБ.

Слави е лошият, защото не е от умните и красивите. Защото ги порти. Защото им развали рахата. Толкоз, който видял – видял.

Коментар във Фейсбук на Кристиан Шкварек

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар