Един уникален метод за лечение на много болести и рак, пазен в тайна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Професор Иван Павлович Неумивакин е руски учен и доктор на медицинските науки.

Заедно с други професионалисти в различни области е създал система за лечение с използването и на кислородна вода. По този ефективен метод на лечение може не само да си помогнем да се излекуваме от много болести, но и да се предпазим от тях. Към тези, за които е полезна кислородната вода спадат и видовете рак.

Един уникален метод на лечение на много болести и рак с кислородна вода, пазен в тайна

В какво се състои ефектът за здравето на кислородната вода? Според проф. Неумивакин в организма на човека се намира една система свързана с един много важен за живота елемент – кислорода. Тази система е кислородната вода. Образува се от озона във въздуха и от клетките на имунната система.

При своето разлагане тя се разпада на вода и атомарен кислород, който е един от най-мощните антиоксиданти. Той помага за компенсиране на кислородния глад в клетките и убива патогенната микрофлора в това число вируси, бактерии, гъбички и други. Справя се успешно и със свободните радикали и както казва професорът с техния излишък.

С това е ефикасен както всички антиоксиданти – да забави процесът на стареене и да се бори с много болести и със смъртоносния рак. Всички плодове, които имат голямо количество антиоксиданти са полезни за рак и други тежки болести. В други статии сме писали за ефекта от витамин С, един силен антиоксидант, за ролята му в борбата с туморите, приложен в дози от 10 000 мг на ден с него се лекуват ракови тумори, туберкулоза и други болести.

За атомарният кислород се счита, че е един от най-мощните антиоксиданти и нашият организъм си го набавя от кислородната вода, която се отделя от клетките на имунната ни система и от озона.

Проф. Неумивакин пише в книгата си, че е неоспорим факт, ако се постави тумор в алкална среда, че той ще загине. Според него кислородната вода се доближава до универсалното средство за лечение на болести, особено в съчетание с апарата за ултравиолетовото облъчване на кръвта, но от неговата модификация, така както той го е направил.

В действителност ултравиолетовите лъчи предизвикват рак на кожата, затова той подчертава за неговия апарат, а не с друг за неговото лечение. Той пише в книгата си, че в действителност няма такова универсално за лечение на всички болести средство, защото ние сме различни, един има нужда от едно средство или начин на лечение, а друг друго.

Това е неговият отговор на читателите, които му опонират. Затова, ако го прилагате този негов метод на лечение бъдете внимателни и наблюдавайте тялото си как реагира на кислородната вода, особено тези от Вас, които шофират или работят с режещи инструменти, където се изисква добра концентрация и бърза реакция. Първо обърнете внимание, дали не Ви влияе кислородната вода в това отношение, когато започвате да я пиете. Имайте си го в пред вид. Това не го пише в книгата.

Ако този начин на лечение се възприемеше от официалната медицина то много от болестите щяха да се лекуват с него и нямаше да има големи доходи от продажбата на лекарства за големите им производители.

По подобен начин стои въпроса и с други природни методи на лечение на рак и други болести, като например с витамин В17, с растението гравиола, с ударни дози витамин С, с кленов сироп, сода, здравословното хранене и зеленчуковите сокове и други.

Големите производители на лекарства са заинтересувани подобна информация да не се разпространява, защото ще загубят печалбите си, пише проф. Неумивакин, а те повечето са собственост на световния елит и на известните фамилии Ротшилд, Рокфелер и други. / abcblog

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар