Александър Йорданов

Един хрантутник на социализма плюе в кладенеца, където е пил вода!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Едно теле наддава само на килограми и става вол. При този тип няма интелектуално развитие, а само биологични белези за напреднали години – увиснали бузи и шкембе, оплешивяване… Най-фрапиращото е, че и акълът му е доста плешив.

Един някогашен соцкадър за начални учители, който не е смеел виц да разкаже, в последните мрачни преходни години върти шкембе наляво и надясно и дава „исторически оценки“. Без повод и по повод.

 

Ето какво е родил напоследък полираният му мозък: „Как може руснаците да ни смятат за «братя», а да ни нахлузят на врата комунистически режим — това ли им е братството? Паметникът на Съветската армия символизира агресивност и окупаторско самочувствие. Факт е, че тази армия не ни е «освобождавала». Това вече е научно доказано, фактите са го доказали. По време на Втората световна война Царство България и СССР поддържат нормални, приятелски, както е прието да се казва, дипломатически отношения.“

Този заслепен слуга на нови господари няма елементарна историческа култура. Или се прави, че я няма! Неговите изяви отблъскват, а не приобщават. За това трябва да помислят тези, които плащат – язък за парите!

Нима Ал. Йор. Не знае, че България е дадена като зона за влияние от Чърчил и Рузвелт на Сталин? Няма никакво окупиране. Защо Сталин не влезе в Гърция? Защото това е зоната на Англия! Ами ако имаш кураж, дебеланко – обвини Великобритания и САЩ!

Знае ли този заоблен задник като бъчва, че ако не беше СССР, каква щеше да бъде България сега?

Знае ли, че въпреки участието ни на финала на Втората световна война, ние се водим фашистка държава, съюзник на Германия.

Ние, празнословецо, сме ПОБЕДЕНА държава. И като такава Чърчил предлага – чети и гледай картата, скопен интелектуалецо: Границата ни с Гърция стига до Асеновград. Пловдив става неутрален град. Кюстендилска и Благоевградска области се дават на Югославия! Видя ли какво щеше да бъде сега България, ако не е била намесата на Сталин? И какво Съединение щяхме да празнуваме?

Ако не е била намесата на Сталин твоите сегашни любимци щяха да сринат България до камък – точно Сталин спря бомбардировките!

По всички критерии България не е била в символична- такова понятия няма!, а в реална война: цялата ни икономика, колкото и халтава, работи за нацистите, пристанищата ни са дадени на тях, наши войски окупират Македония, Сърбия до Белград и Северна Гърция, за да отидат германските дивизии на Източния фронт! Ние сме фашистки окупатори и не сме никакви обединители! Единствено ни е дадена Южна Добруджа и за сведение на заобления – с изричното съгласие на Сталин!

Автор: Стефан Северин

Източник: Фейсбук профил на Стефан Северин

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар