Бойко Борисов

Едно е ясно – Борисов и ГЕРБ повече никога няма да се върнат на власт

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предупредих да не слагате рибата в тигана с прогнозите за резултатите от изборите на 11 юли преди да сте я хванали, защото нагласите ферментират.

ГЕРБ ще загуби още гласове. БСП както винаги ще установи че не може да си надскочи пеша, тъй като няма как да продаде на избирателите че е нова партия, с нови хора и нови мисли. С една дума не е носител на промяната.

Демократична България може още да дръпне след като получи подкрепа от емигрирали към ГЕРБ „десни“, които установяват, че корабът потъва и трябва да заложат на по-перспективно. Всичко зависи от степента на ерозия на влиянието на ГЕРБ, които са в глуха отбрана, изобщо ги няма на хоризонта, нито послания, някакви скучни и безмислени появи на Борисов, който не разбра че не носи, а отнема гласове.

ИТН ще победи вън от съмнение и партиите на протеста ще се доближат плътно до мнозинство, без да могат да го постигнат. Не е изключено да има и тотален суинг воут миграция на подкрепа и в последната седмица. Никой не може да предвиди пропадането в ГЕРБ.

Едно е ясно – Борисов и ГЕРБ повече никога няма да се върнат на власт.

Илиян Василев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар