Ей сега щеше да им ходи в препикания парламент да го разпитват някакви мишки!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Неблагодарна паплач“ си мислеше Боко, докато придворните му докладваха за реакциите по повод сутрешното му включване, с което най-учтиво бе обяснил на простолюдието колко е успешен, умен, благороден, как всичко последните десет години е цветя и рози и колко грешат малоумните новоизлюпени депутатчета.

Несъзнателно беше извадил от чекмеджето няколко пачки и златни кюлчета, които галеше за успокоение на нервите.

Вирусът се беше оказал прекалено слаб, за да спре глупаците да гласуват за други партии. Това прецака фатално резултата и плановете му! Защо не беше ебола поне? Така хитро, наистина като ластик, си играеше с мерките, за да умрат повече хора, да настане страх и паника, ама пак гласуваха прекалено много идиоти и то за баш неправилните хора, а не е да не изхарчиха цифра пара за тези избори. Цецо също осезателно липсваше – с него много по-лесно се купуваха гласове. И Ахмед май нещо се беше разсърдил, а толкова добре си работеха двамата толкова години.

Ей сега щеше да им ходи в препикания парламент да го разпитват някакви мишки! Да си гледат работата! Щеше да им го сложи на всички с двеста скоро. Ако му се наложеше да остане тук де, иначе имаше и друг вариант.

Прибра пачките и кюлчетата в чекмеджето. Извади папката с офертата, която му беше изпратил един от най-добрите пластични хирурзи и започна да разглежда различните варианти за промяна на лицето му – от отдавна беше задействал плана си за смяна на самоличността и изнасяне от тази кочина – все пак трябваше да му остане достатъчно време да се порадва на спечелените с честен труд няколко милиарда долара, а и покрай тази черна неблагодарност сериозно губеше мотивация да се занимава. Те не го харесваха, но и той не ги харесваше. Боклуци! Беше продал къщата в Барселона, ама още колко къщи, гейши и яхти имаше въобще си нямаха и представа.

Само да не бяха онези другите папки, с които го държаха, въздъхна най-дебелокожият политик в историята на България. В този момент телефонът му звънна и той пребледня, когато видя Кой го търси. Положението съвсем излизаше от контрол…

Andrey Velkov

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар